Over AGSO  /  Beperkte dienstverlening AGSO

Beperkte dienstverlening AGSO

Naar aanleiding van de maatregelen ter preventie van de verspreiding van het coronavirus COVID-19 nam AGSO Knokke-Heist een aantal maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk tegen te gaan en de gezondheid en het welzijn van haar klanten en werknemers te garanderen.

Baliewerking

De balie werkt momenteel met een minimale bezetting. Om het aantal bezoekers zo laag mogelijk te houden, wordt daarom gevraagd om zoveel mogelijk telefonisch of digitaal te werken.

Er kan aan de balie enkel elektronisch betaald worden.

Bedrijvencentrum Walletje 

Er kunnen tijdelijk geen vergaderzalen geboekt worden.

Afvalbeheer

Het recyclagepark is open  mits het respecteren van strikte veiligheidsmaatregelen. Lees ze hier.

AGSO verkoopt eveneens  huisvuilzakken aan de balie, echter deze zijn enkel elektronisch te betalen.  De huisvuilzakken zijn ook te koop in alle groot warenhuizen in Knokke-Heist. 

Waterbedrijf

Niet-dringende opdrachten zoals opname meterstanden, vervanging watermeters, keuringen en waterstaalnames worden uitgesteld.

We raden aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het e-loket om meterstanden door te geven of van het gratis nummer 0800/160.20. Voor andere vragen of meldingen kan u ons steeds telefonisch bereiken op het nummer 050/442 500. 

Voor  vragen en meldingen kan u ons steeds bereiken op het nummer 050/442 500 of gebruik maken van ons online meldsysteem.